Denne ene forandringen kan bety at du går ned mer i vekt

CLA Plus for vektreduksjon

Står ikke innsatsen i stil med resultatene? Ikke gi opp før du har prøvd dette! 

Går du med et ønske om å gå ned noen kilo i vekt, men vet ikke hvor du skal starte? Har du prøvd lenge men får det ikke til? Dette trikset kan i følge forskningen hjelpe deg til en mer effektiv vektreduksjon.

Resultatene lar vente på seg

Når du starter en slankekur, gjør du det sikkert med en skyhøy motivasjon. Mantraet lyder: Spis så lite og så sundt som mulig! Tren så mye som mulig! Hurra, dette er mitt nye sunne jeg!

Så går det en uke eller to, og du blir invitert på fest eller lignede, og så sprekker du med et brak…  

Slanking og vektreduksjon er en tålmodighetsprøve. Du har sannsynligvis utforsket alle slags dietter – kaloriredusert, karbohydratfri, høy i sunt fett, periodisk fasting – og kanskje sett at du kan gå ned noen kilo.

Men denne innsatsen føles ofte uforholdsmessig stor i forhold til de små resultatene. Det som er mer demoraliserende er at de tapt kiloene ofte kommer tilbake raskt. Må det være sånn?

Kilde: NHI.no/kosthold/overvektfedme/slik-oker-du-forbrenningen/

Derfor går slankekuren i stå

Det er ofte flere grunner til at en slankekur stopper opp. En sentral faktor er kroppens forbrenning.

Når du kutter i kalorier, kan kroppen din kompensere ved å redusere forbrenningen for å bevare energi. I tillegg er det fare for å miste muskelmasse under en diett, noe som igjen senker forbrenningen, siden muskler krever mer energi enn fett.

Når du inntar færre kalorier enn kroppen trenger, bryter den ned både fettlagre og muskelproteiner for å få energi. Hvis en kalorifattig diett gjør at du får i deg mindre protein enn nødvendig, går kroppen altså løs på musklene for å få tilgang til det proteinet den trenger.

Sist men ikke minst, det er lett å gå for hardt ut. Mange setter seg urealistiske mål, både når det gjelder resultat, innsats og tid. Når disse målene ikke innfris, kan det være demotiverende og føre til at man gir opp.

CLA Plus for bedre forbrenning
Små livsstilsendringer som varer

Få maksimalt igjen for innsatsen

Det smarteste du kan gjøre for å gå ned i vekt handler altså om å påvirke forbrenning og muskelbygging. For regnestykket er enkelt, forbrenner du mer energi enn du bruker, vil du bli lettere. 

De kjedelige, gamle rådene om sunn livsstil, gjelder fortsatt. Spis litt mindre og litt sunnere. Beveg deg mer. Bygg muskler, særlig de store gruppene. Disse forbrenner mer energi, også når du hviler. 

For å få maksimal effekt ut av selv små livsstilsendringer bør du få i deg CLA. CLA eller tistelolje, hjelper kroppen med å brenne fett og bygge muskler

Vanlige slankeprodukter og kurer diskriminerer ikke mellom fett og muskler under vekttap. CLA skiller seg ut ved å stimulere fettforbrenning og øke muskelmasse. Det bidrar til å bruke lagret fett som energi for musklene og forhindrer ny fettlagring. Balansen mellom fett og muskler blir altså bedre.

Du kan forbrenne opptil 10 ganger mer

CLA er sannsynligvis verdens mest veldokumenterte slankeprodukt. Den spesielle syren har vært gjenstand for omfattende forskning over flere tiår, spesielt med tanke på dens  effekter på forbrenning og vekttap.

En studie publisert i Journal of Nutrition viser for eksempel at CLA kan øke muskelmassen samtidig som fettmassen reduseres. En annen studie publisert i International Journal of Obesity and Related Metabolic Disorders viser at CLA kan øke fettforbrenningen. Det er også gjort studier som viser at CLA kan bidra til å redusere fettmassen samtidig som muskelmassen opprettholdes eller økes.

Studier har vist at CLA øker forbrenningen opptil 5-10 ganger i forhold til den normale forbrenning.

Sammen med grønn te, blir dette ekstra kraftfullt. Grønn te inneholder flere aktive stoffer som kan bidra til vekttap og fettforbrenning. I tillegg er grønn te en sterk antioksidant som har en kraftig effekt på immunforsvaret ditt.

CLA bidrar til å opprettholde forbrenning og muskelmasse.

Ikke gi opp! Du er snart i mål

Er du lei av å kjempe en tilsynelatende endeløs kamp mot de sta, ekstra kiloene? Ikke gi opp før du har prøvd CLA +. Denne spesielle blandingen av CLA og Grønn te er innkapslet på en slik måte at virkestoffene får maksimal effekt.

Denne kombinasjonen kan bidra til å øke fettforbrenningen, forbedre fettfordelingen og øke muskelmassen. Tenk deg selv sterkere, slankere og mer energisk. Med vårt kosttilskudd kan du gi kroppen din den hjelpen den trenger for å gå ned i vekt og fremme en sunnere kroppsammensetning. 

Det handler ikke bare om utseendet, men også om helsen og hvordan du føler deg. Husk, du fortjener å føle deg bra i din egen kropp. Hvorfor vente? Begynn din reise mot et sunnere jeg med Grønn Te og CLA i dag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve CLA+ GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste CLA+ Gratis i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: