For mye magefett?

Dette er grunnene til at du ikke blir kvitt det

CLA Pluss

Kvinner legger lettere på seg rundt magen når vi blir eldre. 

Er du lei de famøse “bilringene”, kjærlighetshåndtakene eller muffintoppen? Til tross for utallige forsøk på et balansert kosthold og utmattende sit-up rutiner, synes denne ulykkelige ansamlingen av magefett å være immun mot alle anstrengelser. Det kan virke uforståelig og ekstremt frustrerende at kroppsfettet konsekvent konsentrerer seg om midjen. Hva er grunnen til dette fenomenet?

Det er flere grunner til at fett setter seg rundt midjen. Faktorer som alder, hormoner, genene våre og stoffskifte kan spille en rolle. Når vi blir eldre og hormonene endres, har kroppen en tendens til å lagre mer fett rundt magen. Og hvis genene dine tilsier at du er mer tilbøyelig til å lagre fett her, så er det ekstra vanskelig. La oss heller ikke glemme stoffskiftet, som bremser ned og brenner færre kalorier jo eldre vi blir. I tillegg har vi stress, en faktor som også gjør deg mer utsatt. 

Alder gjør at fettet forflytter seg

Når kvinner beveger seg mot overgangsalderen, opplever kroppen en gradvis hormonell forandring som kan gjøre det mer utfordrende å håndtere vekt og fettfordeling. Dette kan føre til en endring i kroppsform, ettersom fett har en tendens til å bli lagret i større mengder rundt magen enn rundt hoftene.

En av hovedgrunnene til dette er at en reduksjon av muskelmasse fører til lavere forbrenning. Med alderen taper både menn og kvinner muskelmasse, men kvinner er mer utsatt for denne prosessen, og den skjer raskere.

Forskning tyder på at den svinnende muskelmassen hos kvinner først og fremst skyldes fall i østrogennivået på vei mot overgangsalderen. At muskelmassen blir mindre, betyr ikke nødvendigvis at kiloene renner på over natta, men mindre muskelmasse fører til dårligere forbrenning, ettersom musklene forbrenner mest energi. Dette innebærer at du sannsynligvis legger på deg, selv om du spiser og trener akkurat som vanlig.

Genene påvirker fettfordeling og magefett

Genetikk spiller en stor rolle i hvordan og hvor kroppen vår lagrer fett. Noen av oss har gener som gjør at vi er mer tilbøyelige til å samle fett rundt magen. Dette er ikke noe vi kan endre, men det kan bidra til å forklare hvorfor noen mennesker ser ut til å legge på seg rundt midjen mer enn andre. 

Når du i tillegg opplever at  stoffskiftet -maskineriet som brenner kalorier i kroppen- ikke lenger er på din side, kan du gå opp i vekt. Når du blir eldre, begynner dette systemet å bremse ned, noe som betyr at du ikke forbrenner kalorier og fett like effektivt som du en gang gjorde. Dette kan føre til at flere kalorier lagres som fett, ofte rundt midjen. Så, selv om du ikke spiser mer enn du pleier, kan du fortsatt merke en økning i magefettet på grunn av gener og langsommere stoffskifte.

Stress gjør at du legger på deg

Stresshormonet kortisol kan være en sann plage når det kommer til vekt. Kortisol blir ofte kalt “stresshormonet” fordi kroppen produserer mer av det når vi er under press. Men hva gjør kortisol med vekten vår?

 Når kortisolnivåene er høye, får kroppen beskjed om å lagre energi, og dessverre blir denne energien ofte lagret som fett rundt midjen. Dessuten kan høye kortisolnivåer gjøre deg ekstra sulten, og da er det ofte de usunne snacksene som frister mest. Så det er ikke din feil at du har lyst på en stor bolle med is når du er stresset – det er kortisolens skyld

Men selv om kortisol kan gjøre det vanskeligere å holde vekten i sjakk, er det viktig å huske at det finnes mange måter å redusere stress og kortisolnivåene på. 

Mer enn dette er farlig

Det er beklagelig, men økende alder krever mer innsats for å bevare en stabil vekt. Forskning viser at midjemålet til norske kvinner vokser, med et merkbart oppsving når alderen øker.

Denne tendensen er spesielt tydelig blant kvinner mellom 40 og 59 år, noe som antyder at det kan være mer utfordrende å kvitte seg med dette fettet.

Kilder: Hel­se­un­der­sø­kel­sen i Nord-Trøn­de­lag (HUNT), ut­ført ved NTNU og Scandinavian Journal of Public Health (2020)

                                       Øk forbrenningen og bli kvitt magefettet

Det anbefalte målet for kvinner er under 80 cm rundt midjen, har du mere øker risikoen for flere sykdommer.  

Selv om faktorer som hormonelle forandringer, genetiske disposisjoner og stress kan bidra til vektøkning, er det essensielt å understreke betydningen av en helsefremmende livsstil. Et velbalansert kosthold og jevnlig fysisk aktivitet er nøkkelkomponenter i å opprettholde en sunn vekt.

Dessverre går det ikke an å punktslanke magen ved for eksempel kun å fokusere på sit-ups. Det som teller er generell forbrenning.

Merkbar fettreduksjon etter 5 uker

CLA er ditt hemmelige våpen i kampen for en smalere midje og fastere kropp. Hvis du får i deg nok CLA samt gjør noen små, sunne justeringer i kostholdet, kan du begynne å se resultater raskere enn du tror – vi snakker om merkbare endringer på bare 5-10 uker!

Med CLA får du maksimalt ut av små livsstilsendringer. CLA inneholder en type fettsyre med en spesiell struktur, som bidrar til å balansere fett og muskelmasse i kroppen

Og det beste? CLA har en bevist langtidseffekt. Det er ikke bare en kortvarig løsning, men en real game-changer som kan hjelpe deg med å bli kvitt det usunne magefettet for godt.

Fettforbrenningen kan ta 10-gangen

CLA (konjugert linolsyre), eller tistelolje, hjelper kroppen med å brenne fett og bygge muskler. 

CLA øker utskillelsen av fett fra fettdepotene i kroppen din og setter fart på forbrenningen. Samtidig har CLA en muskeloppbyggende effekt. CLA bidrar til at lagret fett brukes som energi for musklene, samtidig som den hindrer opplagring av fettet i kroppen.

CLA er sannsynligvis verdens mest veldokumenterte slankeprodukt. Studier har vist at CLA øker forbrenningen opptil 5-10 ganger i forhold til normalen

Sammen med grønn te, blir dette ekstra kraftfullt. Grønn te inneholder flere aktive stoffer som kan bidra til vekttap og fettforbrenning, blant annet ved å påvirke stoffskiftet i positiv retning. Grønn te er også en sterk antioksidant som gir immunsystemet ditt en skikkelig boost. 

CLA Pluss - produkt

CLA bidrar til økt forbrenning og muskelmasse.

Sånn får du full effekt

Er du lei av å kjempe en tilsynelatende endeløs kamp mot de sta, ekstra kiloene? Ikke gi opp før du har prøvd CLA +. Denne spesielle blandingen av CLA og Grønn te er innkapslet på en slik måte at virkestoffene får maksimal effekt.  

Tilbudet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Tilbudet utgjør ikke medisinsk rådgivning, eller er en erstatning for medisiner eller annen behandling forskrevet av lege eller helsepersonell. Brukere bør konsultere med lege før en starter behandling.

Denne unike kombinasjonen kan bidra til å øke fettforbrenningen, forbedre fettfordelingen og øke muskelmassen. Med CLA + får kroppen din den hjelpen den trenger for å gå ned i vekt og få en sunnere kroppsammensetning. 

Det handler ikke bare om utseendet, men også om helsen og hvordan du føler deg. Husk, du fortjener å føle deg bra i din egen kropp. Begynn din reise mot et sunnere jeg med  CLA+ og Grønn Te i dag

Ja takk! Jeg ønsker å prøve CLA+ GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste CLA+ Gratis i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: