CLA logo (512 × 128 px)
⭐⭐⭐⭐⭐
Bestselger for vektnedgang

CLA+ 30 tabletter

Herbal Vital

Før kr 199,-

Nå kr 79,-

CLA er ditt hemmelige våpen i kampen for en smalere midje og fastere kropp. Nå tilbake på lager!

Beskrivelse

Det er flere grunner til at fett setter seg rundt midjen. Faktorer som alder, hormoner, genene våre, og stoffskifte kan spille en rolle. Når vi blir eldre og hormonene endres, har kroppen en tendens til å lagre mer fett rundt magen. Og hvis genene dine tilsier at du er mer tilbøyelig til å lagre fett her, så er det ekstra vanskelig. La oss heller ikke glemme stoffskiftet, som bremser ned og brenner færre kalorier jo eldre vi blir. I tillegg har vi stress, en faktor som også gjør deg mer utsatt.

CLA er ditt hemmelige våpen i kampen for en smalere midje og fastere kropp. Hvis du får i deg nok CLA samt gjør noen små, sunne justeringer i kostholdet, kan du begynne å se resultater raskere enn du tror – vi snakker om merkbare endringer på bare 5-10 uker!

Med CLA får du maksimalt ut av små livsstilsendringer. CLA inneholder en type fettsyre med en spesiell struktur, som bidrar til å balansere fett og muskelmasse i kroppen

Hvorfor CLA+ ?
Slik ble produktet utviklet

Manglende innhold av vitamin K2 skyldes problemer med stabilitet i produktene. Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal konsumere det, gjerne 1 år etter produksjonen. 

Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Forskerne har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har de vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

- Vi valgte «Rolls Royce-versjonen»

Når vi blir eldre brytes benmassen raskere ned, som gjør at benstyrken kan svekkes og tåle mindre enn tidligere. Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager relatert til benhelsen. Doktor Inger Reidun Aukrust og Kappa Bioscience i Oslo har utviklet en unik vitamin K2-ingrediens.

– Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring. Dette er to store helsegevinster, sier Aukrust, før hun fortsetter:

– Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet.

Disse helsegevinstene kan du få fra vitaminene i Lectinect K2 Superior:

Vitamin K2 bidrar til:
– normal blodlevring
– å opprettholde normale knokler

Vitamin B1 (tiamin) bidrar til:
– hjertets normale funksjon

Vitamin B12 bidrar til:
– å redusere trøtthet og utmattelse
– normal energiomsetning

Vitamin D bidrar til:
– å opprettholde normale knokler
– normale kalsuimnivåer i blodet
– normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor
– å opprettholde normal muskelfunksjon
– immunsystemets normale funksjon
 -å opprettholde normale tenner

Andre bestselgere:

Kun kr 79,- (før 199,-)
⭐⭐⭐⭐⭐