Spesialtilbud til brukere av Gurkemeie Bio

Prøv CLA Pluss gratis i hele 30 dager*!

*gjelder for kunder av Gurkemeie Bio.

Fettforbrenningen kan ta 10-gangeren

Er du lei av å kjempe en tilsynelatende endeløs kamp mot de sta, ekstra kiloene?

CLA (konjugert linolsyre), eller tistelolje, hjelper kroppen med å brenne fett og bygge muskler. CLA øker utskillelsen av fett fra fettdepotene i kroppen din og setter fart på forbrenningen. Samtidig har CLA en muskeloppbyggende effekt. CLA bidrar til at lagret fett brukes som energi for musklene, samtidig som den hindrer opplagring av fettet i kroppen.

CLA er sannsynligvis verdens mest veldokumenterte slankeprodukt. Studier har vist at CLA øker forbrenningen opptil 5-10 ganger i forhold til normalen

Sammen med grønn te, blir dette ekstra kraftfullt. Grønn te inneholder flere aktive stoffer som kan bidra til vekttap og fettforbrenning, blant annet ved å påvirke stoffskiftet i positiv retning. 

Det handler ikke bare om utseendet, men også om helsen og hvordan du føler deg. Begynn din reise mot et sunnere jeg med  CLA Pluss!

CLA Pluss - produkt
Ja takk! Jeg ønsker å prøve CLA+ GRATIS i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste CLA+ Gratis i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: