CLA logo 300x100 (2)

Spesialtilbud til brukere av CLA Pluss

I en periode tilbyr vi nå et spesialtilbud til alle brukere av CLA Pluss, der du kan prøve det svært populære tilskuddet Herbal Betakaroten gratis* i hele 30 dager!

Herbal Betakaroten er spesialutviklet for deg som ønsker en langvarig og dyp brunfarge.

Det finnes flere grunner til å prøve Herbal Betakaroten:

Herbal Vital uten bakgrunn

Takk for din bestilling av CLA Pluss

I løpet av få virkedager vil du få ditt produkt levert i postkassen. 

Skulle du ha spørsmål om produktet, kan du til en hver tid ta kontakt med oss i Herbal-Vital på tlf +47 949 72 807 eller herbalvital.no.

Takk for din bestilling av CLA+!

I løpet av få virkedager vil du få din prøvepakke levert i postkassen.

Spesialtilbud til brukere av CLA+

I en periode tilbyr vi nå et spesialtilbud til alle brukere av CLA+, der du kan prøve det populære tilskuddet Gurkemeie-Bio til halv pris i hele 60 dager!

*gjelder kun for kunder som har bestilt gratis prøvepakke fra CLA+

National Library of Medicine i samarbeid med Pharmacy Practice har nylig gjennomført en større forskning på Gurkemeie og hvilke virkninger det kan ha på folkehelsen. Etter 8 uker viste resultatene et interessant funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med Gurkemeie hver dag i 8 uker hadde signifikant reduksjon (hele 78,9 % bedring) i leverfettinnhold.

En annen studie viste at de som inntok Gurkemeie hadde signifikant lavere nivåer av visse inflammatoriske og oksidative markører sammenlignet med placebogruppen, noe som indikerer at supplementet har en positiv effekt på leverfunksjonen.

Konklusjonen av studien er altså at Gurkemeie gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Hvis du sliter med symptomer som kan tyde på leverproblemer, som hovne ankler og føtter, kan Gurkemeie-Bio være en måte å hjelpe kroppen din på.

Prøv det nå for kun halv pris i hele 60 dager!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Gurkemeie-Bio til halv pris i hele 60 dager!

Hvor ønsker du å få tilsendt prøvepakken?
Hvor ønsker du å få kvittering?
Ja takk, jeg bestiller Gurkemeie-Bio i 60 dager for kun kr 214,75 (inkl frakt). Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til meg hver 4. måned (kr. 214,75 pr. måned), og vi spanderer porto! Det foreligger ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser og leveransene kan stoppes eller endres med 14 dagers varsel når jeg selv ønsker det. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest abonnementbetingelsene og personvernerklæringen.